torstai 14. kesäkuuta 2012

Yli kaiken [Tokio Hotel, TB, Drugs, Violence]

Yli kaiken by Ninnukka
Neljä nuorta menehtyi rajussa ulosajossa Güstrowin valtatiellä sunnuntain vastaisena yönä. Poliisin mukaan onnettomuus sattui loivassa mutkassa, jota reunustaa muutaman metrin matkalta metallikaide. Nuorten BMW – merkkinen henkilöauto suistui tieltä, kun kuski yritti väistää tiellä ollutta rautapalkkia. Auto törmäsi kaiteeseen, joka antoi periksi ja tämän jälkeen auto pyörähti katon kautta ojaan, jossa se kiilautui kahden puun väliin. Kuski ja toinen etupenkillä istuneista pääsivät autosta omin jaloin, mutta kuskin vieressä istunut kuoli myöhemmin sairaalassa saamiinsa vammoihin. Takapenkillä istuneiden kolmen nuoren pois saamiseksi tarvittiin palokuntaa leikkaamaan auton kattoa irti. Takapenkillä istuneet kuolivat vammoihinsa onnettomuuspaikalla elvytysyrityksistä huolimatta. Kuskin vammojen vakavuudesta ei ole vielä tietoa. Menehtyneet olivat 17-18 vuotiaita.

Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, mutta tapahtumahetkellä auton epäilleen ajaneen lievää ylinopeutta.

Tiellä olleen rautapalkin alkuperää ei tiedetä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.
Tällä ei nyt varsinaisesti ole summarya, mutta prologin lopun lehtiartikkeli sopii mun mielestä summaryks, koska se nyt vaan kertoo aika hyvin mistä tää lähtee ja Tomin tilanteen. Muutenkin sen kuvaus sopii aika hyvin muuhun ficciin, joten se saa nyt toimia väliakasena summaryna.

Eli siis joo. Tom on väkivaltaisesta himasta kotoisin oleva teini, jolle tanssi on koko elämä. Kuitenkin Tom ja Tomin kaverit ajavat kolarin ja kaikki muut paitsi Tom kuolee. Bill taas on näkönsä menettänyt teini, joka elää kulissipoikaystävänsä kanssa, koska Billin poikaystävä haluaa jotenkin hyvittää Billille näön menettämisen. Billin ja Tomin tiet kohtaavat ja siitä syntyy enemmän kuin suuri soppa, mutta myös todella ihmeellinen kolmenkimppa kuvio. Joo.

Mutta tää ficci. Oikeesti. Ninnukka on nero ja ihan helvetin hyvä kirjottaja. Se osaa kirjottaa ja kaikki mitä oon Ninnukalt lukenu on todellakin ollu mahtavia ja tää ei oo poikkeus. Jokainen tunne on kuvattu niin törkeen hienosti ja kaikki tuntuu luonnolliselta ja todelliselta.  Tähän todella pääsee sisään ja rakastuu jokaseen sanaan, mä oon rakastunu jokaseen sanaan, enkä jaksa ees oottaa seuraavaa osaa, jonka tulemiseen menee taas se puol vuotta, mutta tässä tapauksessa se on mun mielestä ihan sen arvosta.

Ylipäätään Yli kaiken -ficissä kaikki tuntuu samaan aikaan mahdolliselta, mutta samalla mikään ei tunnu mahdolliselta. Hahmoille voi tapahtua mitä vaan, vaikka tuntuu että ne elää täydellisesssä loukussa, josta ei oo pois pääsyy. Kaikki noi kohtalot kietoutuu niin tiiviisti toisiinsa ja saa kaiken näyttämään todella aidolta ja että tää todella vois olla jonkun elämä. Alamäkeä alämäen perään, joo.

En mä tiiä. Täst on vaikee sanoo mitään hienoa, koska en tiiä mihin tää tarina tulee menemään tästä. Okei. Tiiän että Tom ja Bill menee yhtee ja ehkä dumppaa sen kolmannen tyypin ja sitten jotain.. En tiiä. Ehkä ne alkaa tanssimaan kahdestaan, ehkä ne kuolee tohon elämään, ehkä ne löytää pelastuksen tai ihan mitä vaan. Mut mä toivon et tää ei jää kesken ja et tähä tulee onnellinen loppu. Jos joku ficci ansaitsee onnellisen lopun, niin mun mielst se on tää ficci. Joo.

Mut todellaki kannattaa lukee, koska tää nyt vaa on niiin mahtava. jooo.

3 kommenttia:

  1. Voi että.. olipa kiva lukee tästä ees pieni pätkä ja verestää muistoja.. :) Ninnukka siis täälä kirjottelee... oon metsästäny näitä ficcejäni ympäriinsä, jos ees jostain löytyis TH foorumin tuhouduttua.. aikoinaan kaikki oli mulla muistitikulla joka sittemmin katosi.. harmittanut niiiin paljon.. ois kiva joskus lukea niitä, kun ei ne kai ihan kuraa olleet.. :)) Kiitos sun kauniista sanoista <3 Ei sultakaan sattuisi löytymään tallennettuna minnekään näitä ficcejä? Voi kun viel jostain sais ne tekstit käsiinsä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää. Tekis mieli sanoo et oon säästäny sun ficcejäs, koska dikkaan niist ihan sikana! Ja sun ficcejäs onki joku kyselly täs pari vuot takaperin. Mut valitettavasti ainut suomenkieline TH ficci mikä multa löytyy (joka ei oo drotsin kirjottama) on Käärmeenkesyttäjä. En tiiä kuka sen on kirjottanu, et jos on sun niin jees mahtavaa, mut muistaakseni ei oo. Jostain kumman syystä se on ainut, jonka kirjottajaa en oo laittanu ylös.

      Voisin kyl viel varmistaa avaamalla ton vanhan koneen, koska en nyt oo täysin varma siirsinkö kaiken turvaan sieltä. Mut se vie vähän enemmän aikaa ku pelkän ulkose läpikäymine... Katon vaik vkl aikan tai kunhan saan jostain jonku järkevän näytön siihe.

      Anyways, jos löydät jostain niitä niin kerro ihmeessä mulleki! Koska internetistä on hirveen vaikee saada kaikkee ihan lopullisesti katoomaan, niin uskois et ne jollain konstilla tulee vastaan. Iteki voisin lukee niitä uudellee ja tietty, jos kirjotat jotain uutta, nii anna vinkkiä! Luen mielelläni : )

      Poista
  2. voi, kiitos kuitenkin ja ilmoittele, jos sattuisit jtn löytämään.. rekisteröidyn nyt tonne Tokio Hotel Routine foorumille, kun sielä jotkut kirjoitteli, että ois niitä vanhoja tallessa, että jos vielä jonkun kautta nyt löytyisi :) Ja tosiaan toi Käärmeenkesyttäjä ei ollut mun.. noloa myöntää, etten kyllä ees muista muutenkaan kaikkia omieni nimiä.. :D Mä valmensin sut kestämään, Aurinkosade, No parole from this prison, Sotilaspoika, Yli kaiken (joka muuten taisi jäädä kesken..?) Viiden tähden ammattilaiset.. ne nyt tulee mieleen... + sitten noita oneshotteja...

    Hienot nää sun sivut muuten! :))

    VastaaPoista